Nyaralj ködben a Mirákulum szájton















2010 februárjában huszonöt zenei és prózai számot rögzítettünk Sárospatakon, feLugossy Laca főszereplésével. Az anyagból dupla lemezt szeretnénk készíteni még 2010-ben.

5 megjegyzés:

  1. Kedves Laca!
    Wahorn valahol azt nyilatkozta, hogy a Bizottságnak azért lett vége, mert te a sztárságot nehezen viselted lelkileg, azaz jól összevesztetek.
    Mi a te verziód ezügyben, oszd meg a történelmet az utókorral légyszi!
    Szia-Ramones

    VálaszTörlés
  2. Kedves Laca!

    Kösz szépen kimerítő válaszodat! Remélem az új lemez azért nem lesz ennyire kimerítő!

    Üdv-ramones

    VálaszTörlés
  3. Kedves Ramones! A kései album veszélyes üzem. Hallgasd csak meg a Stooges,vagy a Guns n Roses
    gagyizását (még a New York Dolls tán a lehallgathatóbb). Szóval én nem csodálom, hogy Laca nem mer semmit sem válaszolni...Dead Kennedys

    VálaszTörlés
  4. Kedves Ramones és Névtelen barátaink!

    Először egy tárgyi tévedést szeretnék eloszlatni: ez nem Laca blogja.
    Természetesen látta, de nem böngészi rendszeresen, nemrégiben megszűnt még a saját weblapja is, nem mélyül el a computer világában.
    Leginkább fest és ír, alkot, előre néz, nem az egykori sztorikon töri a fejét. Én és a társaim, akik Millenniumi Húshangverseny néven készítünk zenei projekteket (innen, a blogból megismerhettek bennünket) vettük rá Lacát egy új, dupla album készítésére.
    Ami-ezt megígérhetem-drámaian jó lesz, ajánlom a figyelmetekbe!
    Az elkészítése rendkívül nehéz és iszonyat sok időt vesz igénybe.
    Elvileg ősszel szeretnénk megjelentetni, de elképzelhető, hogy tolódni fog a dolog. Eddig támogatókat sem sikerült találnunk, de azért próbálunk haladni az üggyel. Lacának vannak videó elképzelései is, próbálunk csinálni pár videót is. Szóval nem arról van itt szó, hogy egy öreglegény mindenáron kombekkelni akar, hanem különféle korú művészek alkotó baráti találkozása révén létre fog jönni egy közös mű. Azért beszélek erről ilyen látszólag fennkölten, mert nem egy bulizene vagy kellemes háttérzene készül, hanem inkább részleteiben gondosan kidolgozott, átgondolt kompozíció, ami nem a koncerttermekben, szórakozóhelyeken fog életre kelni, hanem megmarad a hordozók (CD, mp3, DVD) keretein belül, csakúgy, mint egy könyv vagy egy festmény. Főként azért, mert egy ilyen produkció színpadra állítása rendkívül költséges volna és egyáltalán nem rendelkezünk forrásokkal.
    Viszont az, hogy ti foglalkoztok ezekkel a dolgokkal, hihetetlenül jól esik és örülök, hogy nem voltatok restek kommentet írni!
    Laca helyett én nem nyilatkozhatok, sem a Bizottság sztorijáról sem a személyes ügyeiről, csak azt látom, hogy Andrással is és a többiekkel is a mai napig jó barátságban vannak. Az alkotás pedig érzékeny dolog és mindenkinél, különféle kombinációban minden csak egy időszakig tart-tarthat, bármennyire sajnálják a kívülállók. A háttér és az okok pedig a művek szempontjából általában teljesen érdektelenek, nem befolyásolják a letett eredményeket.

    Dolgozunk, s ha jut energia, próbálunk időről időre hírt adni magunkról. Ha ügyeink felkeltik érdeklődéseteket, kérlek terjesszétek az infót barátaitok, ismerőseitek között.

    Üdv,
    Fákó Árpád

    VálaszTörlés
  5. Kedves Fákó! Kösz a részletes választ, és bocs, hogy a NAGY EMBERNEK kérdést merészeltem feltenni. Igérem többé nem fordul elő, hogy magas köreit megzavarni merészeljem csekély hülyeségeimmel...Szia: Ramones

    VálaszTörlés